Reklam

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Android için tam sürüm uygulama, Secretaria de Educação do Distrito Federal - SEDF tarafından.

Bu uygulama, Brezilya Federal Bölge Hükümeti tarafından oluşturulmuştur ve Google Classroom platformuna ve diğer çevrimiçi öğretim araçlarına güvenli ve özel bir bağlantı yoluyla erişmek için öğrenciler ve öğretmenler de dahil olmak üzere tüm kullanıcılar tarafından kullanılması amaçlanmaktadır. Uygulama, kullanıcının kaynakları gözden geçirmesine ve görüntülemesine, görevleri göndermesine ve notları görüntülemesine olanak tanır.

Ayrıca, kullanıcı güvenli ve özel bir bağlantı yoluyla ücretsiz eğitim içeriğine erişebilir. Kullanıcı, bilgisini ve anlayışını geliştirmek için kaynaklara ve araçlara erişebilecektir.

Kanun hükümleri çerçevesinde bu uygulamanın kullanımı aşağıdaki koşullara tabidir:

Program diğer dillerde mevcuttur

Escola em casa DF Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.3

(0)
  • Güvenlik Durumu

Escola em casa DF hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Escola em casa DF denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam